Szikra Enikő lakberendező, lakberendezés - igényes lakberendező


A tartalomhoz

Szikra V. Enikő lakberendező

2001-től dolgozom lakberendezőként. Számos lakás, ház, iroda, és
vendéglátóhely kialakításában vettem részt lakberendezőként.
A munka kifejezés talán nem is helytálló a lakberendezés esetében, mert igazán imádom a lakberendezői feladatokat. Kialakítani egy harmonikus lakásbelsőt, a segítségemmel létrehozni egy élhető teret.Van olyan eset, mikor a megrendelőnek nagyon sok jó ötlete van, ilyenkor az a feladatom, hogy összefogjam az elképzeléseket. Aki nem foglalkozik a trendekkel, annak pedig megmutatom, hogyan teheti divatossá, akár egy-két kiegészítővel, új színekkel, kárpitokkal a régi megunt lakását.

Szikra V. Enikő lakberendező

Úgy gondolom a lakberendezésre fordított összeg a legtöbb esetben a töredékét képezi az építésre vagy átalakításra, berendezésre fordított összegnek. Érdemes áldozni rá, hiszen cserébe egy jól átgondolt, stílusos, divatos otthont kapunk érte.
Ideális estben a tervezés után végigkísérem a kivitelezés folyamatát is. Így látom a tervek megvalósulását, amit a megbízóval együtt megálmodtunk. Van olyan megrendelő is azonban, aki csak a terveket kéri, így mint egy kottából, a méretarányos tervekből tud dolgozni a villanyszerelő, burkoló, asztalos, stb. mester. Ez is egy járható út a lakberendezés esetén.

Lakberendező és a stílusok
Igazából nincs kedvenc stílusom, teljesen rá tudok hangolódni a legújabb munkára, mindig az a kedvenc. Talán ami jellemző rám, és eddig mindig nagyon bevált: két- három színt viszek végig az egész lakásbelsőn következetesen. Az újra, és újra visszaköszönő színek elegánssá, tágasabbá, stílusosabbá teszik az enteriőrt.


Üdvözlöm Önt a honlapomon, és kellemes böngészést!
Szikra V. Enikő lakberendező

Szikra V. Enikő Lakberendező - Lakberendezés

designed by PLP-WEB


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe